На знімках: під час відновлення постраждалих від обстрілів мирних об’єктів Хутора Вільний.

Унаслідок обстрілу околиць Хутора Вільний, вчиненого збройними формуваннями Російської Федерації, було пошкоджено дах та вікна будинку, де проживає літня жінка. Офіцери цивільно-військового співробітництва зі складу Об’єднаних сил не гаючи часу надали підтримку мешканці. Вони оперативно доставили необхідні матеріали для ремонту покрівлі помешкання й допомогли господині скласти заявку для відновлення вікон.

Також упродовж тижня представники цивільно-військового співробітництва сім разів надавали супровід та забезпечували доступ ремонтним бригадам, які займалися відновленням електро- та водопостачання поблизу лінії зіткнення. За сприяння офіцерів CIMIC проведено й часткове відновлення чотирьох кілометрів дороги неподалік населеного пункту Оріхове.

«Офіцери груп цивільно-військового співробітництва зі складу Об’єднаних сил завжди тримають руку на пульсі проблем, що виникають у мешканців сіл та містечок поблизу лінії розмежування в районі проведення Операції ОС. Військовослужбовці постійно беруть участь у відновленні доріг, цивільної інфраструктури та інженерних мереж. Вони завжди допомагають людям у скрутних обставинах та не залишають їх сам на сам з бідою», — поінформували у прес-центрі Об’єднаних сил.

Донецька область.

Фото прес-центру Об’єднаних сил.