За даними прес-центру штабу ООС, противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики гатили неподалік Пісків та Оріхового зі 120-міліметрових мінометів. З гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї — поблизу Богданівки, Павлополя, Авдіївки, Березового.

Поблизу Мар’їнки агресор вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, а біля Красногорівки — з великокаліберних кулеметів. У вечірній час помітна вогнева активність російських найманців спостерігалася у районі Водяного. Тут противник застосував міномети калібру 82 мм, озброєння БМП, автоматичні станкові гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» зафіксовано 2 обстріли з мінометів. По наших захисниках неподалік населених пунктів Оріхове та Луганське противник вів вогонь з мінометів калібру 120 мм.

«Втрат серед наших військових немає. За даними розвідки, ЗСУ поранили чотирьох окупантів, — зазначили в штабі.