На знімку: грають «Шахтар» і «Динамо».

«Коли у велоперегонах вісім спортсменів близькі до фінішу, у спринтерів завжди більше шансів на перемогу. Це змушує всіх думати, що вони можуть виграти. Виграти Лігу Європи ми зможемо, якщо гратимемо добре і якщо удача буде на нашому боці в матчах плей-оф.

У нас спочатку дуже складна гра з «Вольфсбургом», незважаючи на перевагу, яку ми привезли з Німеччини. Я впевнений, що наш суперник — дуже хороша команда, яка представляє один із найкращих чемпіонатів у Європі.

Якщо нам вдасться їх пройти, пробившись до чвертьфіналу, тоді все можливо. Це дуже складний шлях, але ми завжди націлені на фінал», — сказав Каштру в інтерв’ю португальській спортивній газеті A Bola.

Нагадаємо, перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи між «Вольфсбургом» та донецьким клубом завершився перемогою «гірників» (2:1). Поки що навіть не відома можлива дата відновлення єврокубків.

***

А тим часом «Шахтар» готується до початку після перерви чемпіонату УПЛ. Учора «гірники» на базі «Святошин» провели контрольний поєдинок проти представника Першої ліги — столичної «Оболоні-Бровар». І перемогли — 4:0 (Патрік, Марлос, Маркос, Тете).

Як відомо, в 24-му турі національного чемпіонату «Шахтар»  31 травня приймає «Динамо». За домовленістю між клубами зустріч відбудеться на НСК «Олімпійський» у Києві.

Фото ФК «Динамо».