За даними прес-центру штабу ООС, противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської й стрілецької зброї та застосував некеровані ракетні снаряди.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» поблизу Старогнатівки бойовики гатили із артилерійських систем 152-го калібру та 82 мм мінометів.

Неподалік Павлополя російські окупанти лупили з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, а з настанням темряви, окрім цього, ще застосували некеровані ракетні снаряди та стрілецьку зброю. Біля Богданівки противник задіяв 82 мм міномети, а поруч з Мар’їнкою — снайперську зброю. Неспокійно було поблизу Водяного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» по оборонцях Майорська, Новозванівки та Хутора Вільного збройні формування РФ вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

«Поблизу населеного пункту Мар’їнка кулею снайпера було поранено бійця ЗСУ. Йому оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Злочинні дії російських окупантів без відповіді не залишилися — вогнем зі штатного озброєння українські воїни рішуче подавили ворожу активність. За даними розвідки, наші воїни знищили одного російського окупанта, — зазначили в штабі.