Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник гатив неподалік Новотроїцького із 82 мм мінометів та станкових протитанкових гранатометів. Такі ж гранатомети ворог задіяв біля Мар’їнки.

По захисниках Водяного агресор вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, а оборонців Богданівки обстрілював з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» російські найманці лупили по опорних пунктах Об’єднаних сил поблизу Оріхового. Для обстрілів вони застосовували міномети калібру 120 мм, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

По позиціях неподалік Новолуганського бойовики лупили з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а по околицях Новоолександрівки — з ручних протитанкових гранатометів. Біля населених пунктів Хутір Вільний та

Травневе з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

«Унаслідок обстрілів з боку агресора один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. За даними розвідки, наші військові знищили трьох окупантів», — зазначили в штабі.