Хочеться зазначити, що без них були б неможливі розбудова і реформування нашої армії. Українська журналістика внесла беззаперечний вклад у боротьбу українського народу за свою незалежність в інформаційній та збройній війні, яку розв’язала Росія.

Від професійності, відповідальності та патріотичності кожного українського журналіста великою мірою залежить наближення нашої Перемоги у безкомпромісній боротьбі за майбутнє української держави.

Начальник академії генерал-лейтенант Павло Ткачук щиро привітав гостей заходу, а також вручив їм відзнаки, грамоти та подяки міністра оборони України, командувача Сухопутних військ Збройних Сил України та начальника Національної академії сухопутних військ.

— Вдячний лицарям пера за чесність, об’єктивність, самовідданість, за правдиве та достовірне висвітлення успіхів наших Збройних Сил, без чого неможливо було б сформувати позитивний імідж нашого війська та здобути високу довіру суспільства, — зазначив генерал-лейтенант Павло Ткачук, звертаючись до присутніх. — Від колективу академії і від себе особисто щиро вітаю усіх журналістів із професійним святом. Бажаю щастя, зичу вітчизняним журналістам міцного здоров’я і невтомної енергії, творчих злетів і незламності духу.

Варто зазначити, що всі заходи відбулися з суворим дотриманням карантинних обмежень та соціальної дистанції.

Прес-служба Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.