Футбол. Відомий склад суддівських бригад, які працюватимуть на поєдинках 26-го туру чемпіонату української Прем’єр-ліги.

Поєдинок між луганською «Зорею» та київським «Динамо», що відбудеться 13 червня у Запоріжжі, розсудить киянин Микола Балакін, який представляє столичну область. На цьому матчі працюватиме VAR, за який відповідатиме Сергій Бойко — також із Київщини.

Саме поєдинок «Зорі» та «Динамо» на «Славутич-Арені» можна вважати центральним матчем туру. Адже зустрічатимуться головні претенденти на друге місце, яке дає право на участь у кваліфікації Ліги чемпіонів на наступний сезон.

Після 25 турів команди набрали однакову кількість очок (49), але «Зоря» поки що має перевагу за додатковими показниками.

Можливо, в поєдинку з луганчанами ми нарешті побачимо Віктора Циганкова, який після тривалої паузи повернувся до загальної групи. Футболіст пропустив перші матчі після поновлення чемпіонату проти «Шахтаря» (1:3) і «Олександрії» (5:1), проходячи відновлення після травми. Віце-капітана вже не турбують больові відчуття, і він нарівні з усіма готується до матчу з конкурентом.

В основній групі працюють також віце-чемпіон світу хорват Йосип Піварич (одужав після травми) і словенець Беньямін Вербич, котрий через отруєння не грав проти «Олександрії».

А от у «Зорі» ніби є проблеми — не кадрові, а з фінансуванням. Утім, а кому тепер легко? Либонь, лише «Шахтареві».

У ситуації, що склалася, «Зорі» необхідно як мінімум вийти до групового етапу Ліги Європи. От вона і старатиметься переграти свого серйозного конкурента.

Інші суддівські призначення на зустрічі 26-го туру.

13 червня. «Маріуполь» — «Ворскла» (Полтава), Дмитро Кутаков (Бровари);

«Олімпік» (Донецьк) — «Львів», Дмитро Кривушкін (Харків).

14 червня. «Колос» (Ковалівка) — «Шахтар» (Донецьк), Віктор Копієвський (Кропивницький). Матч відбудеться на столичному НСК «Олімпійський» (початок о 17.00).

«Олександрія» — «Десна» (Чернігів), Євген Арановський (Київ), VAR — Віталій Романов (Дніпро).