За добу (на ранок 16.06) незаконні збройні формування 7 разів порушили режим припинення вогню. Бойовики обстріляли наші позиції із мінометів калібру 82 мм, ПТРК, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» на підступах до Новолуганського російські найманці двічі вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог застосував протитанкові ракетні комплекси поблизу Новоселівки Другої. Під обстріли з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили наші військові неподалік Павлополя. По опорних пунктах у передмісті Авдіївки противник задіяв гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети, а біля Кам’янки — міномети калібру 82 мм, ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю. Неподалік Мар’їнки окупанти використовували великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

«Внаслідок обстрілів з боку загарбників троє воїнів Об’єднаних сил дістали поранення, ще один — бойове травмування», — зазначили в штабі.