У столичного клубу є певні кадрові проблеми. Сергій Сидорчук пропускає матч через травму, а Могаммед Кадірі відбуватиме дискваліфікацію за червону картку в матчі 1/4 фіналу проти «Олександрії».

У «Миная» також є втрата — Романа Никітюка вилучили з поля в попередній кубковій зустрічі проти «Інгульця».

Цікаво було почути думку про наступне протистояння наставника господарів 35-річного Василя Кобіна, котрий, здається, ще вчора грав у «Шахтарі» і збірній України:

«Розуміємо, що «Динамо» в кращому функціональному стані. З нашого боку будуть бажання і самовіддача. Тим паче що це півфінал Кубка. Для хлопців це важливий матч, тому за рахунок бажання нам вдасться цю різницю компенсувати.

Ми також розуміємо, що «Динамо» може бути втомленим, бо у них гра з третього на четвертий день. Можливо, це трохи зрівняє наші шанси в плані фізичної підготовки.

Знаєте, у мене немає досвіду таких коротких зборів після двомісячного простою. Тепер, хай з ким з тренерів я розмовляв, кожен готує по-різному. Ось і я вирішив підвести команду до поєдинку так, як я бачу і відчуваю її. Не знаю, що з цього вийде. Але я гадаю, що ми непогано підготовлені».

Зустріч «Минай» — «Динамо» розпочнеться о 14:00. Її обслуговуватиме рефері з Харкова Катерина Монзуль. Телетрансляція наживу на каналі «УНІАН».

В іншій півфінальній парі зійдуться «Маріуполь» і «Ворскла». Поєдинок відбудеться 24 червня в Маріуполі.