«Минай» (Ужгородський район) — «Динамо» (Київ). 0:2. Голи: Дуелунд, 9, 39. На 29-й хвилині Фран Соль не реалізував пенальті (пробив повз ворота).

«Минай»: Попович, Допилка, Маткобожик, Жичиков (Машталір, 71), Вагін (Ткачук, 40), Оринчак, Книш (Голодюк, 71), Нурієв, Глагола (Шпак, 43), Пиняшко, Стасюк. Тренер — Василь Кобін.

«Динамо»: Бойко, Караваєв, Попов, Шабанов, Піварич (Миколенко, 88), Шепелєв (Буяльський, 46), Андрієвський, Дуелунд (Шапаренко, 72), де Пена (Циганков, 61), Вербич, Фран Соль (Каргбо, 61). Тренер — Олексій Михайличенко.

Рефері — Катерина Монзуль (Харків).

Село Минай. «Минай-Арена».

Хоч динамівці надто не перенапружувалися, все одно їхня перевага в класі була помітна. Гості більше атакували — гостро і цілеспрямовано. А господарі, відчувалося, ще не готові до серйозної боротьби. Адже протягом майже півроку вони не мали ігрової практики. Тому епізодами події на полі, нехай не ображаються минайці, нагадували гру кота з мишею.

Головним персонажем у складі динамівців був данський півоборонець Міккель Дуелунд. Він забив два м’ячі і пенальті заробив. Інша річ, що іспанський форвард Соль не скористався нагодою. Але з ким таке не трапляється?..

Одразу після перерви забив Вербич. Але рефері скористалася VAR і зафіксувала офсайд. Надалі динамівці особливих швидкостей не вмикали, заощаджуючи сили.

Отже, «Динамо» — перший фіналіст. Його суперник визначиться 24 червня в матчі «Маріуполь» — «Ворскла».