Тренер екс-чемпіона світу WBC у суперлегкій вазі Віктора Постола (31-2, 12 КО) (на знімку), Олександр Поліщук назвав наступного суперника українця Госе Раміреса (25-0, 17 КО) небезпечним:

«Після того як зняли перші обмеження, Віктор почав готуватися. Це була загальна і спеціальна фізична підготовка. Трохи спарингували. Тобто наголос робили на фізичну підготовку.

Зрозуміло, готувалися під Раміреса. Підбирали таких спаринг-партнерів, які були б на нього схожі за манерою, за зростом. Щоб Віктору було комфортно потім.

Хочу сказати, що суперник дуже непростий, незручний. Він високий, прагне до середньої дистанції, темповик.

Буде непросто, але, гадаю, у Віктора є така якість, як відчуття часу, дистанції. Думаю, за рахунок того, що він також високий, добре працює передньою рукою, у нього має бути певна перевага. До того ж він любить таких боксерів, які йдуть на нього».

***

Учасник Олімпійських ігор-2016, бронзовий призер Євро-2011 Володимир Матвійчук спарингував із Віктором під час української частини його підготовки. І високо оцінює шанси Постола:

«Рамірес — боксер із величезним характером, силою волі, бажанням перемогти. Постол — тактичний боксер, технічний. Йому, як на мене, важливо підготуватися фізично, щоб він зміг витримати темп, який йому запропонує

Рамірес. Гадаю, Віктор його декласує — у восьмому-дев’ятому раунді буде перемога Постола».

Тепер Віктор продовжує підготовку в Каліфорнії (США). Поєдинок має відбутися саме там, орієнтовно в серпні.

Фото YouTube.