Вони обстріляли наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік Авдіївки ворог застосував міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також за темної пори доби біля цього населеного пункту агресор задіяв снайперську зброю.

По українських захисниках, які виконують завдання в передмісті Мар’їнки загарбники чотири рази вели вогонь з ручних, автоматичних протитанкових і підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», поблизу Кримського бойовики випустили сім мін із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм. Поруч із населеним пунктом Оріхове російські найманці гатили із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Унаслідок ворожих обстрілів один наш захисник загинув, та ще одного воїна поранено. За даними розвідки, ЗСУ знищили одну ворожу військову вантажівку та склад боєприпасів на мінометній позиції загарбників», — зазначили в штабі.