Противник застосував міномети калібру 120 мм та 82 мм, а також озброєння БМП, гранатомети різних систем, протитанкові ракетні комплекси, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» біля населених пунктів Кримське, Залізне та Шуми агресор гатив із мінометів 120-го та 82-го калібрів та станкових протитанкових гранатометів. Активізувався ворог і неподалік Новотошківського, застосувавши при цьому міномети калібру 82 мм.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» загарбники відкривали вогонь неподалік Авдіївки з мінометів 120-го калібру, озброєння БМП, станкових протитанкових гранатометів, а також стріляли з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Неспокійно було поблизу Старогнатівки.

Окрім того, російські окупанти, застосувавши протитанковий ракетний комплекс «Корнет» калібру 152 мм, наразили на небезпеку цивільних жителів, які проживають поблизу лінії зіткнення у населеному пункті Бердянське. Ракета вибухнула неподалік місцевої амбулаторії. На щастя, ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

«Внаслідок ворожої агресії один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення», — йдеться в повідомленні штабу.