Після тріумфу генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін розповів про подальші плани «гірників»:

«Певними групами хлопці їхатимуть у відпустку, адже ми — вже чемпіони. Тепер переважно буде задіяна вся молодь в іграх, що залишилися. Також концентруватимемося і готуватимемося до Ліги Європи — це сьогодні для нас завдання номер один».

Відомий у минулому гравець київського «Динамо» і збірної, а нині тренер Олег Кузнецов по-своєму бачить ситуацію в стані чемпіонів:

«У «Шахтарі», поза сумнівом, буде ротація. Справді, в завершальних поєдинках чемпіонату нададуть шанс молоді — більше, ніж зазвичай. Однак основну обойму Каштру все-таки триматиме в грі, аж до фінішу. Втоми у футболістів немає, і матчі УПЛ стануть хорошою підготовкою до Ліги Європи.

Якщо вони бразильців за океан відпустять на відпочинок, то там доведеться два тижні на карантині відсидіти, а потім повернутися і тут також на півмісяця піти на самоізоляцію. Це, як на мене, виключено».

Тим часом стало відомо, що два гравці «Зорі» відмовилися переходити до «Шахтаря». Богдан Михайличенко вирішив не вести перемовини, бо не хоче переходити до команди, яка є історичним суперником його рідного клубу — київського «Динамо» (Богдан — вихованець динамівської школи).

А Євген Чеберко на момент пропозиції вже повністю бачив себе в Європі.

Фото: shakhtar.com