«Шахтар» (Донецьк) — «Колос» (Ковалівка). 2:0. Голи: Сіпріано, 49, Мораес, 90+4.

«Шахтар»: Трубін, Вакула (Матвієнко, 82), Хочолава, Вітао, Сіпріано, Майкон (Соломон, 63), Пихальонок (Патрік, 63), Мудрик (Марлос, 63), Маркос, Тайсон, Сікан (Мораес, 63). Тренер — Луїш Каштру.

«Колос»: Кучеренко, Єфремов, Максименко, Парамонов, Ємець, Задоя (Богданов, 65), Антюх, Денис Костишин (Оріховський, 65), Смирний (Сенько, 75), Морозко (Сорокін, 75), Бондаренко (Кожушко, 78). Тренер — Руслан Костишин.

Рефері — Олександр Шандор (Львів).

Київ. НСК «Олімпійський». Без глядачів. 23 градуси.

Цим поєдинком розпочався передостанній тур чемпіонату УПЛ. Кілька провідних виконавців «Шахтаря» нині перебувають у відпустці. Так вирішив їхній наставник. Але це жодним чином не позначається на грі чемпіона.

Хоча перший тайм минув без забитих м’ячів, але моменти у «гірників» були. Однак варто віддати належне ковалівцям, котрі дуже старанно оборонялися. Часто виручав команду Євген Кучеренко.

Але футболісти «Колоса» зовсім не притискалися до воріт. І те й робили, що відбивалися. Вони часто гостро контратакували, епізодами навіть пресингували. Одне слово, намагалися діяти гідно. І так було протягом усього ігрового часу.

Донеччанам одразу після відпочинку вдалося відкрити рахунок. Сіпріано підтримав атаку, вбіг до карного майданчика ковалівців, отримав передачу від Маркоса і відправив м’яч у ближній лівий кут.

А другий м’яч «гірники» забили вже на 4-й доданій хвилині. Відзначився головний бомбардир «Шахтаря» і чемпіонату Жуніор Мораес. Це його 20-й гол.