Футбол. ФК «Динамо» (Київ) звільнив у повному складі тренерський штаб першої команди на чолі з Олексієм Михайличенком.

Нагадаємо, що його асистентами були Вадим Євтушенко, Сергій Федоров та Михайло Михайлов.

У сезоні, що завершився, «Динамо» виграло Кубок України та посіло друге місце у чемпіонаті, яке дає право змагатися за участь у груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА. Однак керівництво клубу та численну армію динамівських уболівальників не можуть задовольнити поточний рівень гри команди, відсутність прогресу, достатнього для боротьби за звання чемпіона України та гідного виступу в європейських клубних турнірах.

Отже, треба негайно посилювати гру «Динамо», котра має вийти на якісно інший рівень. З цією метою підготовку до наступного сезону колектив розпочне з новим тренерським штабом. Про те, хто очолить команду, в клубі обіцяють повідомити найближчим часом. Але його не так уже й багато. Є максимум два тижні, протягом яких гравці володаря Кубка України перебуватимуть у відпустці.

Завершиться відпочинок, і почнеться дуже коротка підготовка до чергового сезону. Бажано не зволікати, а швидко визначатися з новим тренером, який разом із асистентами відповідатиме за іменитий колектив. Головне, повторюємо, не забаритися, діяти виважено, але неодмінно рішуче...