«Колос» — «Дніпро-1». 4:1. Голи: Оріховський, 22, Антюх, 24, 50, Волинець, 49 (автогол), Морозко, 87.

«Колос»: Волинець, Зозуля, Максименко (Парамонов, 73), Гавриш, Ємець, Задоя (Петров, 53), Оріховський (Костишин, 73), Антюх, Смирний, Морозко, Лисенко (Бондаренко, 49). Тренер — Руслан Костишин.

«Дніпро-1»: Клищук, Адамюк, Сваток, Логінов, Цуриков, Вакулко (Булеца, 62), Ді Франко (Кравченко, 46), Когут, Хобленко, Коркішко (Тейлор, 46), Супряга. Тренер — Дмитро Михайленко.

Рефері — Катерина Монзуль (Харків).

Київ. НСК «Олімпійський». 2 915 глядачів. 19 градусів. Дощ.

Це був перший матч після карантину, на якому були присутні глядачі. Їх було б значно більше, якби не підступна погода, котра організувала дощ.

У середині тайму «Колос» завдав гостям подвійного болючого удару. Спершу Оріховський влучно пробив головою, скориставшись фланговою передачею Антюха. А за дві хвилини вже сам асистент завершив справу ударом у падінні з центрального входу в карний майданчик у лівий нижній кут воріт.

Після перерви дніпряни прокинулися, що одразу принесло плоди — інтригу не без допомоги фарту відновив Супряга. Проте м’яч форварда, орендованого в «Динамо», записаний як автогол Волинця, не зламав перебіг поєдинку. Гравці з Ковалівки ще двічі забили гостям, довівши рахунок до розгромного.

«Олександрія» — «Маріуполь». 1:2. Голи: Полегенько, 28, Безбородько, 35, Кащук, 83.

«Олександрія»: Паньків, Мірошниченко, Дубра, Бухал, Стецьков (Пашаєв, 46), Банада (Грицук, 86), Гречишкін, Ковалець, Лучкевич (Задерака, 73), Безбородько (Сітало, 73), Третьяков (Мишенко, 89). Тренер — Володимир Шаран.

«Маріуполь»: Гальчук, Чоботенко, Яворський, Муравський (Тищенко, 46), Полегенько, Федорчук (Сагуткін, 90+5), Чех (Ігнатенко, 78), Корнієнко, Чурко (Кащук, 78), Мишньов, Фомін (Топалов, 90+1). Тренер — Олександр Бабич.

Рефері — Анатолій Абдула (Харків).

Олександрія. КСК «Ніка». 1 070 глядачів. 26 градусів.

«Олександрія» вважалася фаворитом, але несподівано саме гості з перших хвилин заволоділи ініціативою і відкрили рахунок. Але ще до перерви Безбородько красивим голом зрівняв рахунок.

Коли здавалося, що екстра-тайму не уникнути, приазовці вирвали перемогу незадовго до фінального свистка. Свіжий Кащук, який щойно вийшов на заміну, вирвався на простір, зблизився з Паньківим і обіграв його.

Отже, у фіналі турніру завтра, 29 липня, на НСК «Олімпійський» у Києві зустрінуться «Колос» і «Маріуполь».