На знімку: Володимир Гарцула (ліворуч) і Андрій Годик

Сторони узгодили напрями подальшої співпраці. Андрій Годик ознайомив гостя з інвестиційним кліматом в області та розповів про успішні приклади співпраці із компаніями.

«Львівщина готова до залучення латвійських інвестицій. Наш регіон був, є та залишиться у подальшому надійним партнером для всіх іноземних інвесторів. Найкраща демонстрація нашої співпраці — успішна реалізація проектів на території Львівської області та створення нових робочих місць», — зазначив Андрій Годик.

Нині в Львівській ОДА на супроводі перебуває понад 550 інвестиційних проектів. За останні чотири роки в регіоні було відкрито понад 250 інвестиційних проектів та створено понад
25 тисяч робочих місць.

«Пандемія коронавірусу внесла свої корективи. Однак, попри це, українсько-латвійський товарообіг зростає та на даному етапі становить майже 560 мільйонів доларів. Консульство вважає економічний вектор одним із основних. Адже налагодження економічних зв’язків сприяє і розвитку культури, освіти та інших напрямів», — розповів Володимир Гарцула.

Як повідомив почесний консул Латвійської Республіки у Львові, серед пріоритетних галузей сьогодні — деревообробна, а також АПК.

Фото прес-служби Львівської ОДА.