ПСЖ (Франція) — «Баварія» (Німеччина, Мюнхен). 0:1. Гол: Коман, 59.

ПСЖ: Навас, Керер, Тьяго Сілва, Кімпембе, Бернат (Кюрзава, 80), Еррера (Дракслер, 72), Маркіньйос, Паредес (Верратті, 65), Ді Марія (Шупо-Мотінг, 80), Мбаппе, Неймар. Тренер — Томас Тугель.

«Баварія»: Нойєр, Кімміг, Боатенг (Зюлє, 25), Алаба, Девіс, Алькантара (Толіссо, 86), Горецка, Гнабрі (Коутіньо, 68), Мюллер, Коман (Перішич, 68), Левандовський. Тренер — Ганс-Дітер Флік.

Рефері — Даніелє Орсато (Італія).

Лісабон (Португалія). «Ештадіу да Луш». Без глядачів. 23 градуси.

Це був перший фінал ПСЖ і 10-й «Баварії». Мюнхенці 5 разів вигравали цей трофей. Але вся ця математика — у минулому. У столиці Португалії була абсолютна нова сторінка в історії цього найпрестижнішого турніру.

У першому таймі була приблизно рівна гра. Хоча моментів більше створили парижани. І це при тому, що частіше атакувала «Баварія», котра в перші 10 і останні 10—15 хвилин практично не полишала половину поля суперника.

Щоправда, німці часто помилялися. І атакували помітно повільніше суперника, у якого виявилося більше простору для розвитку. Якби Нойєр діяв чіткіше, а Ді Марія і Мбаппе були кмітлівішими, то ПСЖ точно б забив.

Після перерви знову активніше заграли баварці і відкрили рахунок. Кімміг зробив передачу на Комана і той влучно пробив головою. До речі, 24-річний півоборонець — вихованець ПСЖ, гравець національної збірної Франції.

Гол Комана своєму колишньому клубу виявився єдиним у зустрічі і приніс перемогу «Баварії», котра вшосте заволоділа призом у головному клубному турнірі Європи.