Мальта — Північна Ірландія. 0:2. Фінляндія — Румунія. 1:3.

Данія — Україна. 1:1. Голи: Якобсен, 90+5 — Сікан, 74.

Україна: Білик, Конопля, Забарний, Чеберко, Дубінчак, Батагов, Бондаренко (Лєднєв, 90+2), Булеца (Чех, 84), Цитаїшвілі (Луньов, 71), Назаренко (Топалов, 71), Сікан. Тренер — Руслан Ротань.

Ольборг. Стадіон «Ольборг». Без глядачів.

До цього поєдинку данці — лідери групи — святкували 5 перемог поспіль і вважалися фаворитом. Українці мали протилежні показники. До зустрічі в Ольборзі вони з чотирьох матчів програли три. Але щось підказувало, що підопічні Руслана Ротаня здатні дати бій фавориту.

Так воно і сталося. Наша команда, у складі якої зібралися справді здібні виконавці (більшість з них грають в основних складах клубів УПЛ, є чемпіони світу U-20), протягом зустрічі мала певну перевагу. А під кінець зустрічі 19-річний уродженець Житомира, а нині гравець «Шахтаря» Данило Сікан вивів українців уперед.

Усе йшло до того, що гості утримають переможний рахунок. Але на 5-й доданій хвилині господарі врятувалися.

Ця нічия, на жаль, не поліпшила турнірне становище нашої команди. Однак здобуто цінний досвід і очко. Власне, для чого існують молодіжні збірні? Щоб готувати виконавців для національної команди.

Поки що ситуація у групі 8 така: Данія — 16 очок, Румунія — 13, Фінляндія — 7, Північна Ірландія — 6, Україна — 4 (має матч у запасі), Мальта — 1.

Наступні поєдинки відбудуться сьогодні. Українська команда на «Олімпійському стадіоні» в Гельсінкі зіграє з Фінляндією (початок матчу о 19:00). Північна Ірландія приймає Данію, Мальта вдома зустрінеться з Румунією.