А1. Боснія і Герцеговина — Польща. 1:2. На перемогу поляків попрацював оборонець київського «Динамо» Томаш Кендзьора, який провів увесь матч. Нідерланди — Італія. 0:1. Італія — 4 очки, Нідерланди, Польща — по 3, Боснія і Герцеговина — 1.

В1. Північна Ірландія — Норвегія. 1:5. Австрія — Румунія. 2:3. Румунія — 4, Австрія, Норвегія — по 3, Північна Ірландія — 1.

В2. Ізраїль — Словаччина. 1:1. Чехія — Шотландія. 1:2. Шотландія — 4, Чехія — 3, Ізраїль — 2, Словаччина — 1.

С4. Казахстан — Білорусь. 1:2. Албанія — Литва. 0:1. Казахстан, Албанія, Білорусь, Литва — по 3.

Центральною зустріччю дня була гра на «Йоган Кройф Арені» в Амстердамі. Нідерланди вперше грали без Рональда Кумана, який очолив «Барселону».

Італійці контролювали перебіг поєдинку, але впродовж першої половини гри «помаранчеві» грамотно діяли в обороні. Проте під завісу тайму господарі не впоралися із випадом гостей.

На першій доданій до тайму хвилині Іммобіле з-за меж карного майданчика подав на лінію воротарського, а там Барелла головою ефектно замкнув навіс. Гол у роздягальню зробив другий тайм значно цікавішим. Більше моментів мала команда

Італії, однак підопічним Манчіні забракло влучності. А Нідерланди на забитий м’яч так і не награли.

Варто відзначити результативну гру норвежців, які в гостях розгромили Північну Ірландію і реабілітувалися за домашню поразку від Австрії (1:2) в першому турі.