Північна Ірландія — Данія. 0:1. Мальта — Румунія.

Фінляндія — Україна. 0:2. Голи: Конопля, 22, Сікан, 45+2.

Фінляндія: Яскеляйнен, Тіхі (Гювярінен, 67), Гальме, Вайніонпяя, Валакарі, Лінгман (Ніло Мяєнпяя, 67), Оксанен, Апо Мяєнпяя (Атакайі, 46), Сойсало, Кельман (Ставицький, 70), Юлятупа (Ассегун, 46). Тренер — Юга Малінен.

Україна: Трубін, Конопля, Забарний, Чеберко, Дубинчак (Корнієнко, 63), Бондаренко, Булеца, Батагов (Чех, 88), Луньов (Цитаїшвілі, 63), Топалов (Назаренко, 63), Сікан (Кащук, 90+3). Тренер — Руслан Ротань.

Рефері — Торвальдюр Арнасон (Ісландія).

Гельсінкі. «Олімпіастадіон». Без глядачів. 12 градусів.

Наша команда має хіба що мікроскопічні шанси на те, щоб вийти до фінальної частини чемпіонату Європи-2021. Її відставання від Румунії, котра йде на другому місці, чимале — 9 очок. Тому тепер йдеться більше про престиж і награвання майбутніх виконавців для головної команди.

До речі, у першому колі (6 вересня минулого року) Україна в Запоріжжі поступилася Фінляндії (0:2). Тож прагнула реваншу і здобула його з аналогічним рахунком.
Українці одразу заволоділи ініціативою. І в середині тайму чемпіон світу (U-20) Юхим Конопля з чернігівської «Десни» відкрив рахунок, зігравши на добиванні після пострілу Максима Луньова.

А перед перервою відзначився ще один чемпіон світу серед молоді Данило Сікан із «Шахтаря». До кінця зустрічі учасники матчу більше не забивали.

Наступний тур відбудеться 9 жовтня. Зустрінуться: Північна Ірландія — Фінляндія, Мальта — Данія. Збірна України на «Оболонь-Арені» в Києві прийматиме команду Румунії. Початок зустрічі о 18:30.