«По-перше, я хотів би відновити нормальне рейсове сполучення та подорожі між нашими двома країнами, щойно ситуація з COVID-19 дозволить нам це зробити», — розповів глава держави.

По-друге, на думку Володимира Зеленського, двом країнам потрібно посилити військову, розвідувальну та оборонну співпрацю. «По-третє, Ізраїль та Україна є лідерами в галузі інновацій та високих технологій. Ми повинні збільшити обмін та співпрацю між компаніями та дослідницькими центрами наших країн», — додав Президент, інформує прес-служба глави держави.

До слова, днями завершився дводенний Київський єврейський форум, який з огляду на епідемічну обстановку у світі пройшов в онлайн-режимі. Один з його учасників, спецпредставник США з питань моніторингу та боротьби з антисемітизмом Елан Кар, відзначив, що у той час, коли у світі ситуація з антисемітизмом погіршується, з’являються нові антиєврейські наративи у зв’язку з епідемією коронавірусу, Україна є джерелом добрих новин. «Нещодавнє опитування Pew свідчить, що 83 відсотки українців позитивно ставляться до євреїв», — розповів Елан Кар, додавши, що про позитивне ставлення до євреїв в Україні свідчить і розрив, з яким переміг Президент Зеленський на виборах.