На знімку: (У центрі): король Феліпе VI та Дмитро  Кулеба.

Крім того, підписано чотири документи, які, як сподіваються в МЗС, нададуть нового поштовху міждержавній торгівлі та інвестиціям.

«Офіційні новини з полів: після нещодавніх 4:0 футбольних команд дипломатичні команди Іспанії та України зіграли 4:4 в інтересах обох країн та народів. Підписали чотири важливі документи. Це більше торгівлі, більше інвестицій, краще сплачені в бюджет митні збори і нове партнерство у сфері кібербезпеки», — підсумував Д. Кулеба на своїй сторінці у Фейсбуці суть підписаних угод.

А саме, було укладено: Угоду про співробітництво та взаємну допомогу у митних справах, Меморандум у сфері кібербезпеки, Меморандум в галузі сільського господарства та харчової промисловості та Конвенцію про уникнення подвійного оподаткування.

На аудієнції у короля Феліпе VI Дмитро Кулеба подякував за непохитну підтримку Іспанією суверенітету та територіальної цілісності України. А під час переговорів з Генеральним секретарем Всесвітньої туристичної організації ООН Зурабом Пололікашвілі було згадано про проблеми туристичної галузі, що виникли через пандемію. Глава МЗС України запропонував провести в Україні міжнародний туристичний форум Всесвітньої туристичної організації, присвячений, зокрема, тематиці внутрішнього та зеленого туризму в країнах світу.

Фото прес-служби МЗС України.