Бо посадовці дбають не про здоров’я українців, а про те, щоб отримати відкати. Про це заявив лідер партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Ігор Палиця під час зустрічі з колективом підприємства «ІнтерХім» в Одесі.

«Тут усе, як має бути: інновації, білі зарплати, високі податки. А від держави підтримки нуль. Держава бере черговий транш міжнародного кредиту — 1,2 мільярда доларів на 15 років. Але чи зрозуміли люди, що під цей транш ми підписали угоду, за якою всі закупівлі ліків для держави мають відбуватися через міжнародні організації? І вже «ІнтерХім» не може взяти участь у тендері», — сказав Ігор Палиця.

Політик зазначив: поки український виробник платить мільйонні податки, іноземні інвестори від оподаткування звільняються.

«Бо наша держава — не для українців, а для іноземців, бо ми — не для своїх, а для чужих! Держава готова закуповувати за кордоном усіляке сміття, щоб посадовці отримували відкати. Але маємо це припинити. Маємо підтримувати і розвивати своє виробництво й захищати такі підприємства, як «ІнтерХім», — наголосив він.

Ігор Палиця переконаний: щоб захистити виробників, потрібно врахувати їхнє бачення того, які мають бути податки, які потрібно приймати закони. «Треба дослухатися до бізнесу, а не слухати іноземних кураторів. Бо в нас усе робиться їм на догоду. У нас найвищі тарифи з транзиту через Україну. Це було зроблено свідомо, щоб Україна припинила бути гравцем на ринку міжнародних перевезень. І так само будуть свідомо мучити з усіх боків «ІнтерХім», щоб нікому з іноземців не заважав. Я стою на позиції, що того, хто чіпатиме вітчизняний бізнес, треба бити по руках!» — додав Ігор Палиця.

Прес-служба політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ».

Фото надано прес-службою політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ».