Тренерський штаб «біло-синіх» на чолі з Мірчею Луческу розраховує в майбутньому поєдинку на 23 футболістів, 18 з яких потраплять до заявки на поєдинок.

Воротарі — Бойко, Бущан, Нещерет.

Оборонці — Вівчаренко, Забарний, Кендзьора, Миколенко, Сирота, Шабанов.

Півоборонці — Андрієвський, Буяльський, Вантух, Вербич, де Пена, Караваєв, Лєднєв, Сидорчук, Цитаїшвілі, Циганков, Шапаренко, Шепелєв.

Нападники — Родрігес, Супряга.

У день прильоту команда відпочивала. А вчора в рамках регламентних передматчевих заходів наставник киян Мірча Луческу та півоборонець Віталій Буяльський відповідали на запитання представників ЗМІ на прес-конференції. А потім футболісти випробували газон стадіону «Геламко Арена».

Зустріч у Генті доручили провести суддівській бригаді з Румунії. Рефері — 40-річний Овідіу Гацеган, який статус арбітра ФІФА отримав 2008 року. Тоді й почав обслуговувати матчі європейських турнірів.

За його суддівства київське «Динамо» в єврокубках тричі грало внічию. 2011 року в поєдинку групового етапу Ліги Європи в Києві зі «Сток Сіті» було зафіксовано результат 1:1. А зустріч у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів 2015/16 з «Манчестер Сіті» і матч групового етапу Ліги чемпіонів 2016/17 з «Наполі» завершилися з рахунком 0:0.

Асистенти рефері — Октавіан Шовре та Себастьян Георге. Четвертий арбітр — Себастьян Колтеску.

Арбітр VAR — італієць Массіміліано Іррат, його асистент — співвітчизник Чіро Карбоне.

Нагадаємо, що матч «Гент» — «Динамо» відбудеться сьогодні, 23 вересня, початок о 22:00 за київським часом. Телетрансляція наживу на каналі «Футбол 2».