Як повідомила прес-служба Президента, в межах візиту заплановано переговори з Президентом Словаччини Зузаною Чапутовою, Прем’єр-міністром Ігорем Матовичем та Головою Національної ради (парламенту) Словацької Республіки Борисом Колларом. Під час візиту планується підписання низки двосторонніх угод.

Також прес-служба поінформувала, що Володимир Зеленський провів телефонні розмови з Прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо та Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим.

Під час бесіди з Джастіном Трюдо Володимир Зеленський відзначив зацікавленість Києва в лібералізації Канадою візового режиму для громадян України. «Сподіваюся, нам вдасться зрушити цей процес і досягти спрощення для українців, котрі мандрують до Канади», — зазначив він. Також Зеленський поінформував Джастіна Трюдо про ситуацію на Донбасі та кроки України щодо мирного врегулювання. Сторони обмінялися думками стосовно поточної ситуації в Білорусі.

В. Зеленський розповів про безпекову ситуацію на Донбасі й Президентові Азербайджану. Ільхам Алієв заявив про підтримку з боку Азербайджану суверенітету й територіальної цілісності України і наголосив, що Азербайджан ставиться до України як до близького стратегічного партнера. Президенти обговорили перебіг виконання низки масштабних інфраструктурних та інвестиційних проектів, які за активної участі великого бізнесу та інвесторів з Азербайджану реалізуються в Україні. Окрему увагу приділили співпраці в культурно-гуманітарній сфері, в спорті, туризмі тощо. Зеленський подякував за те, що Азербайджанський національний музей килима впровадив проект першої леді України й надає туристам послуги україномовного аудіогіда.