Група A. «Баварія» (Німеччина, Мюнхен), «Атлетіко» (Іспанія, Мадрид), «РБ Зальцбург» (Австрія), «Локомотив» (РФ, Москва).

Група B. «Реал» (Іспанія, Мадрид), «Шахтар» (Україна, Донецьк), «Інтер» (Італія, Мілан), «Боруссія» (Німеччина, Менгенгладбаг).

Група C. «Порту» (Португалія), «Манчестер Сіті» (Англія), «Олімпіакос» (Греція, Пірей), «Марсель» (Франція).

Група D. «Ліверпуль» (Англія), «Аякс» (Нідерланди, Амстердам), «Аталанта» (Італія, Бергамо), «Мідтьюлланд» (Данія).

Група E. «Севілья» (Іспанія), «Челсі» (Англія, Лондон), «Краснодар» (РФ), «Ренн» (Франція).

Група F. «Зеніт» (РФ, Санкт-Петербург), «Боруссія» (Німеччина, Дормунд), «Лаціо» (Італія, Рим), «Брюгге» (Бельгія).

Група G. «Ювентус» (Італія, Турин), «Барселона» (Іспанія), «Динамо» (Україна, Київ), «Ференцварош» (Угорщина, Будапешт).

Група H. ПСЖ (Франція), «Манчестер Юнайтед» (Англія), «РБ Лейпциг» (Німеччина), «Істанбул» (Туреччина).

Звичайно, цікаво, що до Києва на матчі з «Динамо» і «Шахтарем» завітають «Барселона», «Ювентус», мадридський «Реал», «Інтер». Якщо нічого не завадить, то й Ліонель Мессі та Кріштіану Роналду «засвітяться» в столиці України. Та ще й Сергій Ребров привезе свій «Ференцварош» на поєдинок з динамівцями.

Але немає гарантії, що весь цей «зорепад» побачать українські вболівальники. Адже тільки від рішення чиновників з УЄФА, київської та української влади залежатиме, чи можна буде пускати на трибуни НСК «Олімпійський» глядачів.

Підступний коронавірус відчеплюватися поки що не збирається.

Щоправда, виконавчий комітет УЄФА, взявши до уваги успішне проведення матчу за Суперкубок у Будапешті 24 вересня, схвалив часткове повернення вболівальників на трибуни на матчах під егідою організації у тих країнах, де це дозволено місцевою владою. Це рішення набуває чинності з наступного тижня, коли відбудуться матчі за участю національних команд.

На кожен матч зможуть потрапити до 30 відсотків глядачів від загальної місткості стадіону, на якому він відбувається. Уболівальники гостьових команд не зможуть відвідувати матчі до ухвалення подальших рішень.

А взагалі настрій не покращується від думки про те, до яких груп потрапили «Динамо» і «Шахтар». Але що поробиш — мусиш грати...