Про це інформує «Новости Армении». В неділю вірменська сторона також оприлюднила відеодокази обстрілів житлових районів столиці самопроголошеної республіки касетними бомбами.

У неділю в телевізійному зверненні до нації президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що азербайджанські сили наступають, щоб повернути землі, які втратили в 1990-х, інформує Reuters. «Азербайджан має одну умову — це звільнення своїх територій», — сказав він. «Нагірний Карабах — це територія Азербайджану. Ми повинні повернутися і повернемося». «Моя умова така: нехай вони виведуть свої війська, і протистояння буде припинено, але це має бути не на словах, а на ділі», — додав він. За його словами, міжнародна спільнота протягом трьох десятиліть не змогла забезпечити виконання резолюцій ООН або здійснити тиск на Вірменію щодо повернення азербайджанських територій.

Тим часом у неділю зазнало обстрілу друге за розміром місто Азербайджану — Гянджі. Міністерство оборони країни повідомило, що «внаслідок ворожого обстрілу постраждало цивільне населення, інфраструктура та стародавні історичні пам’ятки».

Учора інтенсивні бої між сторонами тривали. Міністерство оборони Вірменії заявило про те, що в понеділок місто Степанакерт знову зазнало ракетного обстрілу з боку Збройних сил Азербайджану. А міністерство оборони Азербайджану — що міста Бейляган, Барда та Тертер на лінії зіткнення в Карабасі обстрілюють з вірменської сторони.

У свою чергу Мінська група ОБСЄ закликає лідерів конфліктуючих країн «негайно взяти на себе зобов’язання відновити предметні переговори».