Стан об’єктів інфраструктури, соціально-побутові умови особового складу підрозділів — ці та інші питання було перевірено командувачем Військово-Морських сил ЗС України контр-адміралом Олексієм Неїжпапою під час планової робочої поїздки до підпорядкованих підрозділів, які базуються на азовському операційному напрямку.

Керівник національного флоту особисто проінспектував перебіг виконання ремонтно-відновлювальних і будівельних робіт на нещодавно отриманих об’єктах інфраструктури та побут особового складу в підпорядкованих військових формуваннях. Заслухавши доповіді командного складу військових частин, контр-адмірал Олексій Неїжпапа перевірив стан житлових приміщень, адміністративних будівель, умови проживання, організацію і якість харчування та забезпечення особового складу.

Крім того, під час поїздки командувач перевірив стан справ та організацію бойової служби підрозділів на передових позиціях, де поспілкувався з командирами і рядовими та заслухав побажання і пропозиції морських піхотинців.