У плитах — вставки у формі п’ятикутних зірок, на кожній з яких написано ім’я її власника. І от днями тут засяяли нові зірки, присвячені видатним спортсменам України.

Серед них — легендарний футболіст київського «Динамо», багаторазовий чемпіон і володар Кубка країни, володар Кубка Кубків та Суперкубка УЄФА 1975 року, бронзовий призер Олімпійських ігор 1976 року, заслужений майстер спорту, заслужений тренер України Леонід Буряк.

Окрім нього, іменних зірок удостоїлися заслужені майстри спорту — бронзова призерка Олімпійських ігор, чемпіонка світу та Європи, народний депутат України Ольга Саладуха (легкоатлетка, стрибки в довжину і потрійний стрибок) та бронзовий призер Олімпійських ігор, срібний медаліст чемпіонату світу, семиразовий чемпіон Європи Ілля Кваша (стрибки у воду).

Подія відбувалася у святковій сімейній атмосфері, у присутності великої кількості вболівальників і представників ЗМІ. Привітати Буряка, Саладуху та Квашу зібралися їхні колеги, друзі і рідні.

Від імені київського «Динамо» вшанованих привітав віце-президент клубу Олексій Семененко. Теплі слова сказав віце-президент Національного олімпійського комітету України, президент ФЛАУ Равіль Сафіуллін.

Представники Книги рекордів України Віталій Зорін та Валентин Щербачов вручили Леоніду Буряку нагороду за унікальний рекорд, який донині ніхто не побив, — він є найрезультативнішим українським півоборонцем в історії.                                          

Фото ФК «Динамо».