Тренерський штаб розділив команду на дві групи. 13 футболістів, котрі відіграли в поєдинку з поляками тайм чи більше, провели відновлювальне заняття.

Решта вісім польових гравців та чотири воротарі виконали набір фізичних вправ. Після чого провели інтенсивне тренування, яким керували Андрій Шевченко та його асистенти. Заняття було насичене тактичними та ігровими завданнями. Отже, команда розпочала підготовку до зустрічі Ліги націй із Німеччиною.

А після обіду в четвер наша делегація вирушила до аеропорту, звідки вилетіла до Лейпцига. Там вона оселилася в Steingenberger Grand Hotel.

Учора відбулося передігрове тренування на полі «РБ Арена». Там сьогодні й гратиметься поєдинок Ліги націй Німеччина — Україна. О 21:45 за свистком румунського рефері Овідіу Гацегана розпочнеться матч, який тренер німців Йоагім Льов назвав вирішальним для його команди. Телетрансляція наживу вестиметься на каналах «Україна» і «Футбол-1».

Як відомо, Німеччина й Україна в активі мають по 6 очок і одним поступаються Іспанії. У Швейцарії 2 очки. З нею, як відомо, збірна України зіграє 17 листопада в Люцерні.