На знімку: сім’я Наталії та Ярослава Кальок з Гощі.

Навіть не віриться, що у неї та її чоловіка Ярослава — троє дітей.

Старшій донечці Лесі — тринадцять, Маркіяну — сім, вони гімназисти. Наймолодша п’ятирічна Юстина відвідує дитсадок, а ще — хореографічний гурток у Гощанському районному центрі дітей, юнацтва та молоді. Старша Леся серйозно штурмує англійську, Маркіян відвідує спортивну секцію з тхеквандо, Юстина окрім танців любить малювати.

До речі, Наталія Калька працює директором Гощанського центру дітей, юнацтва та молоді, при цьому ще й очолює громадську жіночу організацію. Ярослав — адвокат. Люди освічені. Тож не дивно, що у сім’ї дуже люблять книгу, мають одну з найбільших приватних бібліотек, навіть відвели для неї кімнату.

Є захоплення не лише в дітей, а й у їхніх батьків. Глава сім’ї Ярослав любить теслярство, працювати з деревом.

«Для дітей він власноруч виготовив і встановив у дворі нашого приватного будинку літній дерев’яний двоповерховий будиночок», — розповідає Наталія Калька. А наймолодша Юстина доповнює: «У ньому ми дуже любимо проводити час. Там є все для цього — і іграшки, і батут...»

«Готувати страви — це не моє, просто не маю на це часу та потреби. До того ж, з нами живе моя мама Леся Миколаївна, вона й перебрала на себе цю домашню функцію», — розповідає Наталія Калька. А маленька Юстинка тим часом нахвалює бабусині смачні борщі, куліши, варенички...

«Ми стараємось жити за принципом поваги один до одного, — каже Наталія Калька. — Дуже любимо прогулюватись нашим чудовим парком усією сім’єю разом із собакою».

Рівне.

Фото надано автором.