Група G. «Лестер» (Англія) — АЕК (Греція, Афіни). 2:0.

«Брага» (Португалія) — «Зоря» (Україна, Луганськ). 2:0. Голи: Абу-Ханна, 61 (а/г), Рікарду Орта, 68.

«Брага»: Са, Зе Карлуш (Віана, 73), Карму, Тормена, Сілва, Франсержіу, Новайш (Аль-Мусраті, 77), Андре Орта (Рікарду Орта, 68), Галено, Гільєрме (Паулінью, 68), Руїс (Медейруш, 68). Тренер — Карлуш Карвальял.

«Зоря»: Шевченко, Фаворов (Піддубний, 87), Іванісеня, Абу-Ханна, Циганикс, Назарина, Юрченко, Кочергін (Хомченовський, 87), Кабаєв (Луньов, 77), Гладкий (Перович, 77), Громов (Гринь, 77). Тренер — Віктор Скрипник.

Рефері — Даніель Стефанський (Польща).

Брага. Стадіон «Брага Мунісіпал». Без глядачів. 14 градусів. Дощ.

Після двох дзвінких перемог над АЕКом (у гостях — 3:0) і «Лестером» (вдома — 1:0) «Зоря» цього разу поступилася.

У першому таймі у «Браги» був мотивованіший вигляд, адже вона зберігала шанси на перше місце в групі. Але, забігаючи наперед, зазначимо, що і перемога над «Зорею» не дозволила їй досягти бажаного.

Але повернемося до звітного матчу. Вже на четвертій хвилині стовідсотковий шанс розтринькав Зе Карлуш. Також чудова можливість була в Андре Орти. А Руїс на 36-й хвилині вискочив сам на сам із Шевченком, але наш воротар діяв блискуче і переграв португальця.

«Зоря» відповіла лише одним по-справжньому гольовим моментом, але Кабаєв промахнувся і не влучив у дальній кут.

Після перерви господарі продовжували атакувати і зрештою, не без допомоги луганчан, відкрили рахунок.

Португальці не забарилися і з другим голом. Медейруш змістився з правого флангу, віддав тонку проникаючу передачу, і Рікарду Орта, котрий набіг, влучно пробив.

Отже, цим поєдинком «Зоря» завершила виступи в Лізі Європи.