З повагою говорив він і про атовців Вараської територіальної громади.

Тож я не здивувалась, коли від начальника Рівненського госпіталю ветеранів війни, що у селищі Клевань Рівненського району, депутата Рівненської обласної ради Андрія Бурачика дізналась, що вараський міський голова Олександр Мензул у подарунок закладу передплатив власним коштом для персоналу та пацієнтів парламентську газету «Голос України», причому кілька примірників.

— Ми йому щиро вдячні за таку доречну інтелектуальну підтримку, — каже Андрій Бурачик.

— Я сам читаю газету «Голос України», вона серед інших тем приділяє велику увагу нашим захисникам у розворотах про Збройні Сили, — пояснив свій вчинок Олександр Мензул. — Знаю, що у госпіталі на реабілітації та лікуванні перебувають бійці з різних регіонів України, і з цього видання вони дізнаватимуться про події не лише на сході, а й у регіонах, звідки вони родом. Тож я дуже радий, що зробив маленьку приємність нашим мужнім захисникам. Бажаю їм швидкого і повного одужання, а персоналу витримки і міцного здоров’я.

За словами начальника госпіталю Андрія Бурачика, тільки в Центрі лікування та реабілітації нейротравм нині перебувають 30 пацієнтів, а загалом у госпіталі — 120 осіб. Тож у вільний час вони люблять читати пресу.

Рівне.

Фото надано автором.