Організував його Закарпатський народний хор.

За словами художньої керівниці колективу Наталії Петій-Потапчук, було виконано майже півтора десятка творів. Назву програмі дала відома колядка «Возвеселімся всі разом нині». Артисти виконали колядки в обробці Йосипа Бокшая, Федора Копинця, Іштвана Мартона, хоровий концерт «На Рождество Христове» М. Строкіна, «Народився Бог на санях», «Benedictus» із «Меси» І. Мартона, лунали також колядки мовами нацменшин Закарпаття.

А в ужгородських автобусах від 27 грудня вихідними лунатимуть колядки, а один навіть буде прикрашений у новорічно-різдвяному стилі. Про це написало на своїй сторінці в мережі Facebook підприємство «Ужгородський муніципальний транспорт».

Фото новорічно прикрашеного автобуса, що їздить міським маршрутом № 18, виклав у соціальній мережі ужгородець Артур Ол.

До речі, в обласному центрі сьогодні їздять 20 сучасних низькопідлогових автобусів «Електрон». Прибуття ще семи Ужгород очікує у березні наступного року. Цю інформацію підтвердили також і в міській раді.

Нагадаємо, перші дві нові машини прибули до Ужгорода 15 вересня 2018-го. Тоді через майданчик електронних публічних закупівель ProZorrо за 54 мільйони гривень місто придбало 10 автобусів «Електрон-транс».

Фото надано Наталією Петій-Потапчук.