Футболісти полтавської «Ворскли» потрапили у затор, який створили протестувальники на трасі Київ — Харків у районі Чутового, та взяли участь у протесті.

Як повідомляє офіційний сайт «Ворскли», всі перелічені гравці, окрім Татаркова, який уже залишив розташування команди, досі мають чинні контракти з клубом.
Команда Юрія Максимова підписала дворічний контракт із півоборонцем збірної Люксембургу (зіграв 27 матчів, у яких забив два м’ячі). Це 24-річний Олів’є Тілль, який тепер продовжить кар’єру в українській Прем’єр-лізі.

Протягом кар’єри Олів’є зіграв 201 матч, у яких забив 37 м’ячів і зробив 32 результативні передачі.

Безумовно, має посилити ігровий ансамбль полтавчан чемпіон світу U-20, вінгер Георгій Цитаїшвілі, якого взяли в оренду в київського «Динамо».

А ще «Ворскла» продовжила контракти з двома українськими півоборонцями — 22-річним Артемом Челядіним до літа 2024-го, і 19-річним Данилом Семілєтом до літа 2023-го. Ці футболісти вже давно тренуються і заграні за основний склад полтавської команди. У нинішньому сезоні Челядін провів за «Ворсклу» 10 матчів у всіх турнірах, Семілєт зіграв один поєдинок.

Ще в понеділок полтавчани вилетіли до Туреччини (місто Лара) на тренувальні збори, які триватимуть до 7 лютого.

Фото ФК «Ворскла».