Подію прокоментував асистент тренера динамівців Еміліан Карас:

«Цей контрольний матч ми сприймали як тренування. Працюємо на тлі навантажень, у режимі дворазових занять. Було видно, що нашим футболістам не вистачало свіжості — це нормально. Триває робочий процес. Щодо самої гри, то в цілому суперник нас випереджав у русі, мобільності, вони були свіжіші і краще виконували передачі. На жаль, ми припускалися багатьох помилок при грі і без м’яча, і з ним, не доводили атаки до логічного завершення.

Ми зробили акцент на організацію гри в обороні, моментами мали непоганий вигляд, але індивідуальні помилки і порушення принципів гри, про які говорив тренер, призвели до того, що пропустили два м’ячі. Вважаю, ми за правилами забили м’яч полякам у дебюті зустрічі, але рефері скасував взяття воріт. Були у нас моменти й у другому таймі, які ми могли реалізувати, і тоді все склалося б інакше. Забитий м’яч, як і пропущений, одразу змінює всю розстановку на полі, зокрема, має психологічний вплив.

У другому таймі ми мали кращий вигляд, хлопці були агресивніші в роботі і з м’ячем, і без м’яча, створювали моменти, але, на жаль, не забили. Загальну оцінку дасть Мірча Луческу після ретельного аналізу зустрічі. Це наш перший контрольний поєдинок, тому робити глобальні висновки ще зарано».

Асистент тренера забув сказати про ще один м’яч, котрий забили динамівці. І в обох випадках рефері був явно неправий, не зарахувавши голи.

Слід зазначити, що команди нині перебувають у різному становищі. «Динамо» тільки починає підготовчий процес, а «Легія» — завершує його. До речі, вже 31 січня варшав’яни проведуть перший матч національного чемпіонату після зимової перерви. Але не можна казати, що поляки мали якусь надто вже помітну перевагу над українським клубом.

Наступний контрольний поєдинок київське «Динамо» проведе сьогодні, 21 січня. Його суперник — чемпіон Білорусі солігорський «Шахтар».