Як зазначається у повідомленні, розміщеному на сайті Білого дому, президенти також обговорили готовність обох країн продовжити Договір про скорочення стратегічних наступальних озброєнь (New START), дія якого завершується 5 лютого, на наступні п’ять років. Також у Білому домі повідомили, що відбулося «обговорення стратегічної стабільності з цілого ряду питань контролю за озброєннями та нових питань безпеки».

На сайті президента РФ теж розміщено інформацію про бесіду, однак вона істотно відрізняється і за тематикою, і за тональністю. Тут так само згадують ту частину розмови, яка стосується співпраці в безпековій сфері та продовження New START. А ще йдеться про те, що було обговорено «внутрішньоукраїнське врегулювання», пандемію коронавірусу, іранську ядерну програму, а також «російську ініціативу про проведення саміту постійних членів Радбезу ООН. Насамкінець зауважується: «В цілому бесіда лідерів Росії і США носила діловий і відвертий характер. Домовлено про підтримку контактів».

Натомість Білий дім повідомляє, що Джо Байден порушив і інші питання, які викликають занепокоєння Сполучених Штатів, в тому числі: хакерську атаку на IT-платформу SolarWinds, повідомлення про те, що Росія роздавала винагороди (за напади. — Ред.) на солдатів США в Афганістані, втручання у вибори в США 2020 року та отруєння російського опозиціонера Олексія Навального. «Президент Байден чітко заявив, що Сполучені Штати будуть твердо захищати свої національні інтереси у відповідь на дії Росії, які завдають шкоди нам або нашим союзникам. Президенти домовились підтримувати прозоре та послідовне спілкування в майбутньому», — повідомили у Білому домі.