З українським дипломатом Тадич обговорила хід розслідування у справі, яка боснійській громадськості відома під умовною назвою «Ікона».

За словами головного прокурора, в рамках своєї компетенції прокуратура БіГ уже здійснила низку слідчих заходів. Зокрема, було відправлено запити до різних міжнародних установ, у тому числі й українських, про надання правової допомоги. Гордана Тадич попросила дипломата посприяти в отриманні відповідей на них від української сторони.

Видання зауважує, що на зустрічі обговорювали й питання, пов’язані з розслідуванням справ про участь громадян Боснії і Герцеговини в бойових діях в Україні на боці незаконних формувань. Прокурор повідомила, що слідство за ними буде доведено до кінця і обвинувачувані постануть перед судом.

Dnevni avaz наголосила, що Гордана Тадич запевнила українського дипломата: боснійська сторона готова неухильно виконувати меморандум про взаєморозуміння і співпрацю, підписаний із прокуратурою України в 2008 році. Вона зазначила, що донині два відомства добре співпрацювали, і так триватиме й у майбутньому.