Голи: Вердон, 23 (автогол) — Каулі Олівейра, 39, Жозуе, 56.

«Динамо»: Бущан (Нещерет, 46), Кендзьора (Назар Волошин, 74), Попов, Забарний (Шабанов, 61), Миколенко (Ванат, 82), Сидорчук, Шапаренко (Шепелєв, 68), Буяльський (Лєднєв, 68), Родрігес (Караваєв, 61), де Пена (Сідклей, 61), Бєсєдін (Супряга, 74).

Хоч динамівці вийшли на матч через добу після прибуття до Туреччини, але це не привід для показу досить невиразної гри.

Футболісти «Лудогорця» діяли жорстко, інколи брудно. Але дивно, що кияни цим особливо не переймалися, гідно не відповідали.

А на зухвалі дії суперника хотілося б побачити динамівську відповідь майстерністю. Однак і такого не сталося. Дуже невдало у підопічних Мірчі Луческу йшла гра в атаці. Тепер у команді аж чотири нападники, а користі від цього поки що жодної. Можливо, краще знайти одного форварда, але забивного.

Хоча не піддаватимемося емоціям. Спаринги для того й існують, щоб відпрацьовувати ігрові схеми, розбирати помилки і виправляти їх. Але хай там як, а поразки за будь-яких обставин настрою не додають.

Рахунок у зустрічі відкрило «Динамо» не без допомоги суперника. Шапаренко обігрався з Буяльським на вході до карного майданчика, прострілив на лінію воротарського, де оборонець Вердон у спробі вибити м’яч влучив у власні ворота.

А потім забивали тільки футболісти болгарського клубу. Ще в першому таймі Бущан невдало відбив м’яч перед собою після удару здалеку Текпетея. Першим на добиванні опинився Каулі Олівейра і поцілив у порожні ворота.

Після перерви «Лудогорець» вийшов уперед. Під час розіграшу кутового ніким не прикритий Жозуе з льоту вколотив м’яч у динамівські ворота зблизька...