«Динамо» (Київ) — «Динамо» (Тбілісі). 1:0. Гол: Буяльський, 90+2 (п).

«Динамо» (Київ): 1-й тайм: Бойко, Караваєв, Забарний, Сирота, Сідклей, Шепелєв, Шапаренко, Лєднєв, Дуелунд, Русин (Ванат, 37), Супряга; 2-й тайм — Нещерет, Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко (Вікентій Волошин, 87), Буяльський, Родрігес (Назар Волошин, 90+3), де Пена, Бєсєдін (Ванат, 79).

Цього разу кияни зустрічалися з чинним чемпіоном Грузії. Обидва колективи інтенсивно готуються до поновлення офіційних подій. Але, незважаючи на приблизно рівні кондиції, кияни протягом матчу діяли упевненіше й активніше.

Вони більше часу володіли м’ячем, наближалися до карного майданчика суперника. А там створити щось гостре, небезпечне їм не вдавалося. Варто зауважити, що киянам бракувало злагодженості. Вони досить часто помилялися в передачах.

Здавалося, що зустріч завершиться «сухою» нічиєю. Але на першій доданій до основного часу хвилині тбілісці у своєму карному майданчику збили Буяльського, котрий і реалізував пенальті.

Наступний спаринг динамівці Києва проведуть завтра, 4 лютого. Їхній суперник — відомий болгарський клуб «ЦСКА 1948» (Софія). Початок о 16:00.

***

Київське «Динамо», схоже, продовжує пошуки підсилення лінії атаки. Є інформація, що кияни зацікавилися форвардом турецького «Хатайспора» Аароном Бупендзою.

Нібито динамівське керівництво вже контактувало з турецькою стороною щодо ймовірного трансферу Бупендзи. І навіть отримало відповідь. У ній йдеться, що клуб готовий відпустити габонського нападника за 10 мільйонів євро. Понад те, турки хочуть отримати ще й гравця «Динамо», ім’я якого не називається.

Зауважимо, що трансферною ціллю «біло-синіх» цікавляться також турецькі гранди — «Істанбул Башакшегір» та «Галатасарай».

До речі, Аарон Бупендза нині є найкращим бомбардиром турецької Суперліги. Він забив 15 м’ячів у 19 поєдинках. Нападник також має досвід виступів у Франції та Португалії. Портал Transfermarkt оцінює гравця збірної Габону лише у 500 тисяч євро.