Про це заявив він сам.

Тренера запитали, чи комфортно йому працювати з дівчатами.

«Можу сказати, що з роботою на дві команди справляюся без проблем. З чоловіками ми вже довше працюємо. З жінками мені потрібно було трохи часу, щоб познайомитися ближче. Але я задоволений тим, що вдалося створити гарну робочу атмосферу в колективі.

Усі спортсменки досвідчені, знають, що і як робити. Це важливий перший крок у цьому сезоні, який я вважаю позитивним. У забезпеченні команди тепер не бачу проблем, щоб тренерський штаб не впорався з організацією тренувального процесу у жінок.

Чи готовий на наступний сезон знову очолювати дві команди? Це питання не до мене. Але я завжди готовий», — зазначив Санітра.

А от президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак (на знімку) має власні погляди на ситуацію. Він думає, чи не скорегувати обов’язки пана Санітри:

«Скажу відверто, я переймаюся цим питанням. Можливо, ми все-таки дамо йому змогу сконцентруватися на чоловічій команді. І дамо можливість вивести її на олімпійський рівень, бо там у нас є потенційні можливості.

А у команді дівчат складна ситуація із підготовкою Джими, Підгрушної, Меркушиної. Це тільки відволікає пана Юрая. Звичайно, йому дуже важко на це все дивитися, такого немає в жодній команді, щоб усі тренувалися окремо. І я гадаю, що ми серйозно розмірковуватимемо, як вчинити з жіночою командою».

Фото biathlon.com.ua