Щойно Володимир Зеленський підписав Указ про призначення нового очільника Черкащини, Олександр Скічко поділився своїми планами та емоціями в соціальній мережі: «Я постановив перед собою виклик зробити регіон зразковим та показовим у плані успішності й розвитку. Це дуже зворушливо, адже Черкащина — це місце, де я народився і виріс».

Президент України, вручаючи Олександру Скічку посвідчення голови ОДА, був лаконічний: «Сподіваюсь, що ваші наполегливість та обізнаність у питаннях розвитку інфраструктури завдяки роботі в парламентському Комітеті з питань транспорту допоможуть у реалізації важливих для розвитку області проектів. Будівництво доріг, залучення інвестицій, покращення добробуту людей — усе те, чого потребують мешканці Черкащини».

Олександр Скічко народився 1991 року в Черкасах. Закінчив Національний економічний університет імені Вадима Гетьмана за фахом «міжнародна економіка». Досконало володіє англійською мовою. У Верховній Раді входить до фракції «Слуги народу».

Після вступу Олександра Скічка на посаду голови Черкаської ОДА, на 197-му виборчому окрузі (Канів, Золотоноша), мають бути призначені вибори народного депутата України.

Черкаська область.

Фото УНІАН.