Вибух був такої сили, що машину повністю знищило й постраждав фасад будинку. Вогонь, що спалахнув після вибуху, перекинувся і на автомобіль, який належить дружині депутата. Пожежники, котрі прибули на місце інциденту, не дали полум'ю перекинутися на будинок.   

Після цього експерти спецгрупи зі знешкодження боєприпасів почали збирати те, що раніше було автомобілем депутата, щоб за уламками визначити тип пристрою. За попередніми даними, це були балони з газом, але тільки після проведення експертиз можна буде з точністю визначити, що підклали терористи, й за картотекою визначити «почерк» злочинної групи. 

Партія "Нова демократія" виступила із заявою, у якій засудила дії терористів і зазначила, що «атаки подібного роду на депутатів грецького парламенту спрямовані проти демократії». Розслідування цього інциденту, який, на щастя, обійшовся без людських жертв, перебуває на контролі в керівництва МВС, повідомило грецьке Афінсько-Македонське новинне агентство AMNA. 

Слідчим належить не тільки «вирахувати» терористів, а й з'ясувати -- це помста Константиносу Богданосу за колишню журналістську роботу чи в його особі намагаються залякати всіх неугодних депутатів парламенту.