Овни. Цього тижня вам треба рішуче взятися за відкладені на потім справи. Деякі з них вдасться блискуче завершити. Вихідні проведіть у колі рідних і близьких.

Тельці. Щоб досягти успіху в справах і налагодити відносини з оточуючими, вам слід бути максимально зібраними, виявляти терпіння і самоконтроль.

Близнюки. Тиждень обіцяє бути досить продуктивним. Ви зможете впритул зайнятися вирішенням давніх питань і порадіти своїм досягненням.

Раки. Для вас цей період буде досить вдалим у фінансовому плані. І в особистій сфері ви відчуєте яскравість емоцій і гармонію у стосунках.

Леви. У вас з’явиться купа невідкладних справ і завдань, які потребуватимуть негайного вирішення. Ймовірні нові знайомства й ділові зв’язки.

Діви. Цей тиждень обіцяє вам успіх на професійній ниві й у фінансовій сфері. Можуть з’явитися нові перспективи й додаткові доходи.

Терези. Для вас настає час кардинальних змін і звершень. Цілеспрямованим і наполегливим тиждень принесе зміцнення матеріального становища.

Скорпіони. Цей період подарує вам неймовірний успіх у багатьох починаннях, професійній і особистій сферах, а також дасть вам шанс на втілення мрії.

Стрільці. На вас чекає дуже сприятливий тиждень. Виявивши кмітливість, ви зумієте не тільки досягти багатьох цілей, а й поліпшити матеріальне становище.

Козероги. У цей період вам усміхатиметься фортуна, тому вам варто максимально використовувати всі подаровані долею шанси.

Водолії. На вас чекають тільки приємні моменти і сюрпризи. Підтримка, надана давніми друзями, допоможе впоратися з будь-якими питаннями.

Риби. Майже увесь цей період обіцяє вам успіх у професійній сфері. Повіривши у свої сили, ви зможете знайти креативні рішення складних завдань.