Еліна Світоліна (Україна, 5-та WTA) — Шелбі Роджерс (США, 52-га WTA). 3:6, 7:5, 6:3.

Обидві тенісистки почали матч досить нестабільно. Уже в першому геймі Еліна намагалася оформити брейк, але всі три можливості реалізувати не вдалося.

Вона повела в третьому геймі, але перевагу не втримала. З рахунку 3:2 на користь українки суперниця без особливих проблем виграла чотири гейми поспіль, оформивши перемогу у стартовій партії.

Більше турбувало те, що Еліна викликала на корт фізіо, її турбував зап’ясток. Під час другого сету українці також довелося звертатися по медичну допомогу.

Нелегким був для Еліни і другий сет, який вона виграла. А от третій відбувся за незаперечної переваги українки.

«Із Роджерс завжди непросто грати, вона добре пробиває по м’ячу. Думаю, що коли я лідирувала в першому сеті, вона почала знаходити свій теніс і в підсумку взяла гору. Я рада, що змогла повернутися в гру, я намагалася внести корективи і бігати за кожним м’ячем, у результаті це принесло свої плоди.

Думаю, що всім гравцям тепер важко. Я намагаюся насолоджуватися кожною зустріччю, матчами перед уболівальниками. Не оцінюю рівень свого виступу, просто намагаюся зберігати позитивний настрій», — прокоментувала Світоліна.

У наступному раунді Еліна зіграє проти Катерини Александрової з Росії (34-та WTA).