Такими є дані Центральної виборчої комісії (ЦВК), що були оприлюднені близько опівночі 28 березня.

За Андрія Аксьонова віддали свої голоси 82,5% виборців. На другій і третій позиціях наразі перебувають кандидати від «Партії Шарія» адвокат Валентин Рибін і «Європейської солідарності» Юлія Кузьменко.

Прес-служба Центральної виборчої комісії повідомила, що на момент завершення голосування й закриття дільниць, о 20.00, явка виборців на проміжних виборах народного депутата в ОВО № 50 у Покровську становила 20,99%.

За наявною в ЦВК інформацією, голосування на виборчих дільницях відбувалося спокійно, вільно, демократично і відповідно до вимог виборчого законодавства. Надзвичайних подій, які могли б вплинути на виборчий процес, упродовж дня голосування не зафіксовано.

У ЦВК нагадали, що результати проміжних виборів народного депутата України повинні бути встановлені не пізніше, ніж на п’ятнадцятий день від дня голосування, тобто до 12 квітня 2021 року включно.

Тим часом у Покровському районному управлінні поліції Донецької області повідомили про виявлений на одній із виборчих дільниць міста Мирнограда факт вкидання бюлетенів.

Донецька область.