Утім, станеться це не раніше дебюту дніпрян у єврокубках, коли їм доведеться пройти ліцензування УЄФА. Додамо, що емблема та кольори точно не будуть такими самими, як у розформованого «Дніпра», оскільки СК «Дніпро-1» не позиціонує себе спортивним правонаступником легендарного клубу.

Однією з причин такого рішення став позов Джаби Канкави до СК «Дніпро-1» до суду через невиплату зарплати з боку «Дніпра». Попри те що УЄФА не задовольнила його позов, СК «Дніпро-1» все одно має намір провести ребрендинг, аби уникнути подібних ситуацій.

Цю інформацію прокоментував почесний президент «Дніпра-1», народний депутат попереднього скликання Верховної Ради Юрій Береза:

«Поки що я не розглядав і не розглядаю жодних перейменувань, все йтиме так, як відбувається тепер. Я не виключав і не виключаю можливість придбання, приміром, знака легендарного футбольного клубу «Дніпро». Якщо, звичайно, буде адекватна ціна.

Неофіційно різним фахівцям, котрі працюють із кольорами, гаслами, я дав завдання з метою популяризації клубу розробити і надати свої пропозиції. Але про жодне перейменування нині не йдеться», — поінформував екс-нардеп.