Саме це й зближує лісівників та педагогів. Тож директорка навчального закладу Віра Мигович звернулася з листом до очільника лісового підприємства Богдана Шойного, щоб в рамках проекту соціальної дії «Від екології душі — до екології рідної школи» провести майстер-клас. Дітей і їхніх наставників цікавить, як розпізнавати види дерев і як правильно садити молодий ліс. А ще попросила проконсультувати щодо озеленення пришкільної території і надати саджанці.

Лісгосп задовольнив прохання, а майстер-клас для учнів гімназії та вчителів провів провідний інженер з лісових культур лісгоспу Едуард Тіба. Діти під його наглядом садили молоді деревця дуба, бука, граба, каштана, в’яза, клена, липи, сосни, ялиці тощо (на знімку).

Днями лісівники також обдарують п’ятнадцятьма ялинками Берегуйфалівську школу, а Воловицьку — саджанцями дуба, берези, липи, сосни. Торік озеленили п’яту Берегівську школу. Загалом минулого року для всіх шкіл Берегівського району лісгосп виділив аж 465 деревцят різних порід. Їх садили учні всіх класів.

Фото надано Едуардом Тібою.